OM MEG

Jeg er en energisk og positiv kar på 36 som har mange jern i ilden. Jeg er 4. generasjons kjøpmannssønn og har vokst opp i varehandelen. Jeg har jobbet med å arrangere små og store markeder, konserter og eventer gjenom mange år, gjennom jobber jeg har hatt i Oslo og på mitt hjemsted Rena. For noen år siden tok jeg et veivalg og hadde lyst til å komme meg ut av butikken og jobbe på heltid med min lidenskap, nemlig musikk. Jeg har alltid hatt en  stor musikkinteresse og begynte som DJ på den lokale ungdomsklubben da jeg var 12.  Nå har jeg tatt en bachelorgrad i musikkproduksjon og en mastergrad i musikk og låtskriving i England. Jeg driver for tiden eget plateselskap  og studio på Rena, men jeg klarer ikke sitte rolig i studio hele tiden så det er fint å kunne ta på seg forskjellige dj-oppdrag over hele landet. 

Det som kjennetegner meg som DJ er at jeg er veldig opptatt av å skape liv og god stemning. Uansett oppdrag, om det er bryllup, nattklubb, jubileum eller eventer, så kjører jeg et bredt utvalg med hits du trodde du hadde glemt -  blandet med det aller mest moderne. Er det flere generasjoner tilstede, endrer jeg profilen fortløpende etter hvem som er tilstede på dansegulvet og festen. Jeg bytter gjerne sjanger helt for å gi de som danser en pause og mulighet for å ta en pust i bakken mens jeg drar på med gamle slagere så selv oldemor må ta en tur på gulvet. De fleste steder har band eller artister fra nærområdet som det alltid er gøy å spille på fest. F eks DDE i trøndelag eller Vålerenga Kirke i Oslo. 

Med over 20 års erfaring som DJ har jeg et stort repertoar med meg og finner frem musikken som passer best til ditt arrangement! Jeg bruker volum som et aktivt virkemiddel når jeg spiller og varierer volumet etter trøkk på dansegulvet - har alle tatt seg en liten pause eller bare ønsker å slappe av litt - ja så skrur jeg volumet ned og går i bakgrunnsmusikkmodus en liten periode før jeg drar på igjen med sanger dansefoten ikke kan motstå.  Musikkønsker er selvfølgelig alltid velkommen. . 

TRYGGHET

Det å booke meg gir deg trygghet og visshet om at ditt arrangement blir gjennomført med proffesjonelle rammer, og det siste du trenger å bekymre deg om er musikken. Jeg er alltid klar til avtalt tid og har alltid forberedt den musikken jeg tror blir best på din fest.