Musikkprofil

Når du booker meg vil jeg alltid spørre deg om hvilken musikkprofil du ønsker, så jeg ikke starter helt i blinde, men finner riktig musikk fra første sang. Jeg holder meg stort sett innenfor musikkprofilen men tøyer gjerne grensene litt for å finne sangene du og gjestene trodde og håpte du hadde glemt. Det blir alltid god stemning av slikt! 

 Jeg har alltid med meg en bred database med masse god musikk, og (hvis dekningen tillater det) så har jeg mobilt bredbånd med meg så jeg kan laste ned musikkønsker gjestene måtte ha, om det er sanger jeg ikke har i mitt bibliotek.

Eksempel på en musikkprofiler kan være:

1) Sykepleierhøyskolen skal ha julebord . Vi blir ca 80, og på vår fest vil det hovedsaklig være jenter 20-30 år. Vi tenker moderne med noen gamle hits.

2) Lastebilforeningen skal feire seg selv og på festen blir det ca 40 stk sjåfører fra 20-60 år av begge kjønn. Vi ser for oss litt country og danseband

3) Bryllup med 50 gjester, vi ønsker noe dansbart til de eldre den første tiden for å deretter få et litt mer nattklubb preg etter midnatt

4) Vi skal arrangere verdens kuleste julebord og det må taaa av! De fleste er 20-25 år og vi vil kun ha hits!